SVENSK
Detta hotell är byggt i början av 1900-talet och ligger i en vacker anlagd park vid floden Elbe. Det finns ett hälsocenter och ett litet gym. Rummen har moderna trämöbler och gratis Wi-Fi.
En plattskärms-satellit-TV och telefon är standardrumsfaciliteter på Hotel Zamecek. Badrummen är rymliga och har badrockar och en hårtork. Det finns också en minibar på varje rum.
Kaffe och kakor kan avnjutas i den eleganta blå matsalen. Det finns också en restaurang som serverar tjeckiska rätter i en mer modern atmosfär. Frukost är buffé.
Du kan boka en manikyr eller pedikyr på wellnessområdet. Det erbjuder också en infraröd bastu, en massage och andra spa-behandlingar.
Poděbradys centrum ligger 300 meter från Zamecek Hotel. Avståndet till buss och järnvägsstationer är ca 1 km.

_

DANSK

Hotel Zamecek er bygget i begyndelsen af 1900’erne og ligger i en smuk anlagt park ved bredden af floden Elbe. Der er et wellness-område og et lille motionscenter. Værelserne har moderne træmøbler og gratis trådløs internetadgang.
Et fladskærms-satellit-tv og telefon er standardværelse på Hotel Zamecek. Badeværelserne er rummelige og har badekåber og en hårtørrer. Der er også en minibar på hvert værelse.
Kaffe og kager kan nydes i den elegante blå spisestue. Der er også en restaurant, der serverer tjekkiske retter i en mere moderne atmosfære. Morgenmaden er buffet.
Du kan bestille et manicure eller pedicure på wellnessområdet. Det tilbyder også en infrarød sauna, en massage service og andre spa-behandlinger.
Poděbradys centrum ligger 300 m fra Zamecek Hotel. Afstanden til bus og togstationer er ca. 1 km.