Program svensk

program

Fredag   Obs detta är 2016 års resa program, det blir ändringar inför 2017!
– Bussen startar från Stenstorp ca 00.00 därefter styr den via Göteborg mot Helsingborg och tar upp passagerare längs E20 (gamla E6) – Startar från Bollbrogatan i Helsingborg 05.10 mot färjan över till Helsingör där ett annat glatt gäng hoppar på bussen. Vi kör från Helsingör ca kl. 6.10. Vi kör genom Danmark ner till Gedser. Vi seglar med färjan till Rostock kl 09. på färjan finns möjligheter för att köpa frukost och kaffe eller vad du vill. På bussturen genom Tyskland kommer vi att servera öl, vatten, läsk och kaffe. I övrigt kommer ni att ha möjlighet att köpa lunch (kassler och potatissallad). Beroende på trafiken genom Tyskland och Tjeckien beräknas vi anlända till Podebrady och Hotel Zamazek mellan Kl. 20 och 22 där vi kommer att inkvarteras.

Lördag: 
Tidig Frukost kl 07-08. Dubbel Turnering i tjeckiska Orech. Denna dag kommer vi att spela mot tjecker, polacker, holländare samt tyskar o danskar. De har ca 50 banor och ett stort klubbhus. Vi spelar pool – systemet, 3 matcher, och därefter A, B – turnering. Vi tillbringar större delen av dagen där. Klubben har en bar där du kan köpa öl, läsk, kaffe och grillad mat (vid grillen). 

Söndag: Frukost kl 08-09. Idag tävling i Lodenice. Klubben hade gjort i ordning mat för oss till billig pris samt serverar öl, vin. Alla boulespelare uppskattade detta.

Måndag:  Frukost. Idag åkte vi till den gula marknaden inne i Prag där vi gick i ca 3 tim.

Tisdag:
 Bouleträning ca 1-1.5 tim.

Onsdag: Frukost.  I dag är det boule träning på förmiddagen i ca 1-1,5 tim varvid, om vi orkar, spelar lite och tränar på vad vi har lärt oss. Kl 14  samling för att åka till vi den lokala klubbens banor. Vi har landskamp samt spel mellan distrikten. Klubben säljer mat till billigt pris. Uppskattad av alla.

Torsdag: Frukost. Rekreation för de som inte har gjort det. På eftermiddag bussmästerskap i parken. Vi delar in oss i trippellag.  På kvällen har vi en avslutningsmiddag på lokal restaurangs i närheten av hotellet. De som inte vill kan njuta av dagen på egen hand. Det finns en vacker flod att gå längs med eller ta med tåget till Prag. Det är ca 1 km från hotellet till stationen där tåget kör 1 gång i timmen.  Fri dag för busschauffören.

Fredag: Frukost. Vi åker til vän klubben i Lipnik. Tävling mot lokala medlemmar samt inbjudna. Mat serveras till billigt pris. Ingen licenstvång.

Lördag: Frukost En tävling arrangerad av den lokala klubben Podebrady.  Minst ett tjeckiskt lag i varje grupp. Det spelas gruppspel så minst 3 matcher samt minst en i slutspelet. Middag ingår i priset.

Söndag
Vi kör från Podebrady ca kl. 05.00 och beräknar komma till Rostock ca 14.00 Båten går kl. 15. Ankomst Själland ca kl. 17. Helsingör ca 19 och till Helsingborg 20. Vi säger adjö varvid bussen går vidare till Skövde och anländer ca 00.30

OBS Detta är från våren 16. Det blir ändringar inför 2017. Bland annat så blir det fler träningstillfällen.                Spelavgifter bekostar ni det själv. Det kostade sist 150cz/pers
Välkommen till en trevlig vecka. Anmälning och ytterligare upplysning:
Gun – tlf.
0763139173.  Werner – tlf: 0763176226.